Hozzávalók:
Elkészítése:
Vágjuk a csirkemellet 3 cm-es kockákra, sózzuk, szórjuk meg borssal, majd kevés olajon pirítsuk szép pirosra.
A zöldségeket, félig pároljuk meg. Egy jénai tálat kenjünk ki olajjal, a csirkemell kockákat terítsük el, majd tegyük rá a párolt zöldségeket.
A tejszínt, tojást, tört fokhagymát és egy marék sajtot keverjük össze, adjunk hozzá sót, szórjuk meg borssal.
Ezt a keveréket öntsük a zöldségekre, takarjuk le alufóliával, és toljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe.
Húsz perc elteltével vegyük le az alufóliát, szórjuk rá a sajtot, így tegyük vissza a sütőbe.
Nagyjából 10 perc alatt, a sajt ráolvad, és pirosra sül a teteje.
A zöldséggel rakott csirkemell falatkák mellé, párolt rizst adhatunk.