Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez
A salátához:
A rizs körethez:
Elkészítése:
A hal szeleteket sózzuk, borsozzuk és legalább 1 órát állni hagyjuk.
Ezután lisztbe, a tejjel elkevert felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Egy serpenyőben étolajat felmelegítjük, a hal szeleteket kisütjük.
A salátához valókat, a burgonyát, az uborkát és a sajtot apró kockákra vágom.
A többi összetevőkkel összekeverem és pár órát hagyom állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
1 evőkanál étolajon megpirítom a rizst, őrölt borssal enyhén megszórom és ráöntöm a húsleves lét.
Fedő alatt lassú tűznél hagyom egy kicsit duzzadni, főni.
Ezután a felforrósított sütőbe teszem és ott dagad készre.