Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
A tésztához:
A krémhez:
A lapok lekenéséhez:
A torta díszítéséhez:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk.
A lisztet, kakaóport, sütőport elkeverjük.
A tojássárgákat a cukorral krémesre keverjük, apránként adagoljuk hozzá a vizet és kanalanként keverjük hozzá a sütőporos, kakaós, lisztes keveréket.
A tojás fehérjéket kemény habbá verjük. Lazán, fakanállal a kakaós masszába forgatjuk.
A tésztát 3 részre osztotjuk és külön sütünk belőle 3 lapot 150 fokra melegített sütőben.
A forma alját szilikonos sütőpapírral béleljük, az oldalát margarinnal kenjük.
A megsült, kihűlt lapokat a rumaromával elkevert tejjel kenjük le.
A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük és lassú tűznél sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
A kihűlt pudingot a kakaóporral, rumaromával jól kihabosítjuk.
A tejszínt felverjük és fokozatosan a pudinghoz keverve összedolgozzuk. Végül a habfixálót is hozzáadjuk.
A lapokat betöltjük a krémmel úgy, hogy az oldalát és a tetejére is jusson, majd a felvert tejszínnel és a színes dekor cukrokkal, gyöngyökkel ízlés szerint díszítjük.