Hozzávalók:
A bevonathoz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, forrástól számított 10 perc alatt, majd megpucoljuk és hosszában félbevágjuk.
A sárgáját óvatosan kivesszük, vigyázva, hogy a fehérje ép maradjon.
A sárgáját egy tálba tesszük, villával összetörjük és hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt és a majonézt. A petrezselyemzöldet felaprítjuk és a masszához adjuk. Alaposan kikeverjük, ízesítjük sóval, borssal, kevés cukorral.
Végül az elkészült masszát a tojásokba visszatöltjük és petrezselyemzölddel, kaliforniai vagy kápia paprikával díszítjük.
A bevonathoz összekeverjük az alapanyagokat és a tojásokat meglocsoljuk vele, illetve mellé kínáljuk. Opcionálisan bármilyen majonézes salátával vagy önmagában egy pirítóssal tálaljuk.