Hozzávalók:
Elkészítése:
Az olvasztott vajjal kikeverem a cukrot. Hozzáadom a darált kekszhez. Alaposan kikeverem.
Elkenem, jól lelapogatom, a 28 cm-es torta formába, a kevert kekszet.
A krémsajtot, a citrom levét, a citrom héját, a bodza szörpöt krémesen kikeverem.
Mixerrel felverem a tejszínt a 40 g porcukorral. Amikor jó kemény a hab, pici zacskó /200 ml tejszínhez való. / habfixálót alaposan elkeverek benne.
A krémsajtba, fakanállal elkeverem a tejszínhabot egyenletesen.
A tortaformába, a keksz alapra kenem. Óvatosan megrázogatom, hogy egyenletesen terüljön el rajta.
Beteszem a hűtőbe. Díszítem előtte ,amikor tálalom. Színes cukorkákkal szórom meg .
A díszítést egyénileg megoldható! Ízben harmonizáljon a torta anyagaival!