Hozzávalók:
A páchoz:
A panírozáshoz:
A locsoláshoz:
Elkészítése:
A combokat ketté vágjuk, megtisztítjuk, megmossuk.
A joghurttal elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Nylon zacskóba tesszük a combokat, majd ráöntjük a keveréket.
A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk az öntettel.
1 órára hűtőbe tesszük, addig egy tepsit vékonyan étolajjal kikenjük.
A tojásokat a tejjel sóval felverjük, a zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot.
A combokat először lisztbe, majd tojásba és a szezámmagos morzsába forgatjuk.
Tepsibe rakjuk és étolajjal meglocsoljuk.
Ezután lazán befedjük a tepsit alufóliával, és fél órára 200 fokos sütőbe tesszük.
A fél óra leteltével a húsdarabokat megfordítjuk, és még visszatesszük negyed órára.
Ezután levesszük az alufóliát és tíz perc alatt megpirítjuk az ételt.