Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
Egy kb 30*33 cm-es tepsit jól kivjazunk.
A combokat jól megmossuk (én a bőrét lehúztam) és megsózzuk.
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel (pirospaprika, majoránna, ételízesítő, bors, kömény és préselt fokhagyma).
A combokat jól beleforgatjuk a fűszeres paprikás lisztbe és a tepsibe szép sorban, szorosan egymás mellé rakjuk. A megmaradt lisztes keveréket a húsra szórjuk, majd a vöröshagyma karikákat a tetejére tesszük.
A tejfölt az étolajjal jól összekeverjük és a combokra kanalazzuk, rásimítjuk, majd rátesszük a karikákra vágott póréhagymát és a tepsit lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben kb 2 órát sütjük, majd az alufóliát levesszük és a combok tetejére rászórjuk reszelt sajtot. Visszatesszük sülni addig, míg a sajt ráolvad és egy kicsit megpirul.