Hozzávalók:
A krémhez:
Kenéshez:
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom egy csésze tejben és a hozzávalókhoz adom,könnyű tésztát gyúrok belőle. Egy rudat formálok és 12 részre osztom. Tányér nagyságú karikákat nyújtok belőlük. A margarint kikavarom a sóval,jó kenhetőre,akár picit fel is lehet melegíteni,így könnyebb vele dolgozni.
Egy tallér tetejét megkenem a sós margarinnal,ráhelyezek még egyet és azt is megkenem. 8 részre vágom,kintről befele felcsavarva kifliket formálok belőlük. Ezt kettőssével megismétlem,addíg amíg elfogynak a tallérok. A kiflik tetejét bekenem tojással és megszórom reszelt sajttal. Előmelegített sütőben,18o fokon 3o percig sütöm.
Jó étvágyat!
Sztori: A férjem Nagymamájától tanultam,kicsit pepecselős süti de az eredmény kárpótol minden munkát. :))