Hozzávalók:
Elkészítése:
A lilahagymát, a paprikát és a tarját vékony szeletekre vágjuk, 4-4 szeletet félreteszünk a díszítéshez, majd a maradékot felkockázzuk.
A fokhagymát apróra vágjuk. A joghurtban elkeverjük a lisztet. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük. A snidlinget ollóval összevágjuk.
2 evőanál olajon megforgatjuk a hagymát, a paprikát és a tarját, majd hozzáadjuk a babot, a joghurtot, a mustárt, a fokhagymát és a tormát, ezt lassú tűzön 10 percig főzzük.
Egy másik edényben kifőzzük a tésztát forró vízben a maradék étolajjal és egy csipet sóval.
A tányérokon ízlésesen elrendezzük az ételt. Szórunk rá a sajtból, a snidlingből, majd teszünk rá paprikát és tarját is.