Hozzávalók:
Tekercs:
Krém:
Elkészítése:
Egy gáztepsibe egyenletesen eloszlatjuk a kókuszreszeléket.
3 dl tejben csomómentesre keverjük a lisztet, a keményítőt és a kakaót, a maradék tejet pedig a sóval és a cukorral felforraljuk, majd állandó keverés mellett hozzáöntjük a lisztes, tejes keveréket és sűrű krémmé főzzük.
Végül belekevarjuk a vajat és ízesítjük vaníliával.
A forró masszát egyenletesen elterítjük a kókuszreszeléken és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáforgatjuk a friss vagy a kiengedett és lecsepegtetett málnát.
A krémet a tésztára kenjük és vízbe mártott késsel, kb 6 cm széles csíkokat vágunk belőle, majd óvatosan feltekergetjük.
A tepsiben maradt kókuszreszelékben pedig áthempergetjük.