Hozzávalók:
A palacsintákhoz:
Krémhez:
Palacsinta töltelékhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A palacsinta tészta hozzávalóit egy tálban a száraz anyagokkal kezdve összekeverjük, majd a többi anyaggal csomómentesre keverjük és félretesszük.
A krémhez elkészítjük a pudingot szokott módon, majd hagyjuk kihűlni, közben kihabosítjuk a margarint a por és vaníliás cukorral.
A kihűlt pudingot csomómentesre keverjük a margarinos krémmel, majd felhasználásig hűtőbe tesszük.
Miután megvannak a palacsintáink, megszórjuk a kakaós-cukorral, feltekerjük és mindegyiket 3-ba vágjuk.
Sütőpapírral kibélelünk egy kisebb tortaformát vagy lábast, majd körbe-körbe rakosgatjuk a palacsinta darabokat, minden sor után megkenve a krémmel és addig folytatjuk míg el nem fogynak az alapanyagok.
A képen látható, hogy a harmadik sor állítva van körbe rakva, így jobban mutat.
Feltétlen hűtőben kell pihentetni legalább fél napot, hogy össze érjenek az ízek és szépen szeletelhető legyen.
Teteje tetszőlegesen díszíthető.
Jó étvágyat hozzá!