Hozzávalók:
Töltelék:
Bevonáshoz:
Elkészítése:
Egy tűzálló tálat a margarinnal kikenjük.
A töltelékhez a banán kivételével összekeverjük a túrót a többi a hozzávalóval.
A banánokat lehéjazzuk és körömnyi kockákra vágjuk.
A palacsintákra ráteszünk 2 nagyobb evőkanállal a túróból, kissé szétkenjük, mindegyikre rászórunk a felkockázott banánból és a széleit behajtogatva feltekerjük, majd végigrakjuk vele az előzőleg kikent tálat.
A sütőt előmelegítjük 210 fokra.
A tejfölben elkeverjük a cukrokat és rákenjük a palacsintákra, majd megszórjuk a szintén körömnyi darabokra vágott banánnal és rászórjuk a felaprított csokidarabokat.
Betesszük a sütőbe és 15-17 perc alatt megsütjük. Miután megsült, akár forrón is tálalható.
Jó étvágyat kívánok!
A túrótölteléket ilyen módon rengetegféle gyümölccsel lehet variálni, lényege, hogy ne legyen nagyon lédús!