Hozzávalók:
Elkészítése:
A szalonnát (ízlés szerint) lebőrözzük és az étolajon kissé lepirítjuk, közben félúton hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát.
A tűzről levéve beletesszük a megtisztított és vékony hasábokra vágott zöldségeket, a cikkekre darabolt paprikát és paradicsomot, a felaprított petrezselyem zöldet és a kolbászt, majd pár percig együtt pároljuk.
Ezután a fűszerpaprikát is hozzákeverjük és felöntjük kb. 2-2,5 liter vízzel, felforraljuk és 30-35 percig főzzük lassú lángon, fedő alatt.
Ekkor a levével együtt hozzáadjuk a konzerves csicseriborsót, majd miután felforrt, belekeverjük a száraztésztát és pár perc főzés után elzárjuk a lángot.
Jó étvágyat kívánok!