Hozzávalók:
A karfiol rizshez:
Elkészítése:
A csirkemellet kockára vágjuk, a fokhagymát sajt reszelőn lereszeljük és a többi fűszerrel jól összekeverjük.
A kókuszzsíron, fedő alatt, néhányszor átkavarva készre sütjük.
A karfiolt rózsákra szedjük és aprító gépben rizsszem nagyságúra daraboljuk. Egyszerre csak 3-4 rózsát tegyünk a gépbe, így nem töri össze a gép a karfiolt.
Egy öntöttvas serpenyőbe tesszük a kókuszzsírt, ráöntjük az összeaprított karfiolt, megsózzuk, borsozzuk és fedő alatt néhány percig pároljuk.
Utána levesszük a fedőt, rárakjuk az összevágott petrezselyem zöldet és 2-3 percig még ezzel is pirítjuk.
Bő fél óra alatt egy nagyon finom, ráadásul tök egészséges ételt varázsolhatunk az asztalunkra.