Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukkiniből egy szögletes hasábot vágunk, majd ebből négy vékonyabb, hosszanti szeletet.
A bacont ugyanakkorára vágjuk, mint amekkorák a cukkini szeletek, majd egy öntött vas vagy teflon serpenyőben mindkét oldalát kicsit átsütjük, majd tálcára tesszük.
A kisült zsírban a cukkini szeletek mindkét oldalát 2-3 perc alatt átpároljuk, hogy könnyen hajlítható legyen, majd ezt is tálcára tesszük.
Elkészítjük a tekercseket: a szalonna csíkokra fektetjük a cukkini csíkokat, egyik végébe rakjuk a mozzerella golyókat és betekerjük a szalonnás cukkinibe. A tekerés végét áttűzzük fogvájóval.
Visszarakjuk a serpenyőbe és minden oldalát szép pirosra sütjük, majd kiszedjük.
Kisebb kockákra összevágjuk a lehullott cukkini darabokat, káposzta reszelőn lereszeljük a megtisztított sárgarépát, picit megsózzuk, rakunk hozzá 1-2 ág friss rozmaringot és ezeket is átpároljuk a serpenyőben, majd kiszedjük.
Közben a bébi batátákat (nekem fehér és sárga húsú is volt) meghámozzuk, karikákra vágjuk és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és beleöntjük a serpenyőbe. 2-3 perc alatt összesütjük a serpenyőben maradt kevéske fűszeres zsiradékkal.
Rukkolával, a paprika csíkokkal és a koktél paradicsommal tálra rendezzük.
Na ez egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyen hosszan le tudtam írni.