Hozzávalók:
Elkészítése:
Akkora fólia darabokat vágunk, amibe be tudjuk csomagolni a combokat.
Alulra tesszük a húsos szalonnát, néhány karika vöröshagymát, 1-2 karika hegyes erős paprikát, 2-3 csík TV paprikát.
Ezekre fektetjük a besózott, megborsozott és a fűszerkeverékkel megszórt csirkecombokat. A tetejére ugyanazokat rakjuk, amit alulra.
Becsomagoljuk és 200 fokon 1 órán át sütjük, légkeveréses funkcióval. Ha nincs ez a funkciónk fél órával tovább kell sütnünk.
Nem tévedés, kell ennyi sütési idő, mivel le van zárva, de ezzel a módszerrel finom, puha, porhanyós és gazdag ízvilágú lesz a húsunk.
Amikor letelt a sütési idő, kivéve a sütőből konyhai ollóval megbontjuk a csomagolást, levágjuk felülről a fölösleges papírokat, egy villával a szalonnát a combok tetejére tesszük és visszarakjuk a sütőbe addig, amíg a szalonna és a comb szép színűre sül.
Ez egy finom étel, a fóliába zárt ízvilág belesül a húsba és ettől lesz nagyon finom.
Nem annyira macerás, mint amilyen első olvasáskor tűnik. Ráadásul amíg sül, elkészíthetjük a tetszés szerinti köretet és a desszertet is.