Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. Kettőbe vágjuk a mellet és zsebet vágunk bele, egy kicsit hús klopfolóval megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk.
Közben elkészítjük a tölteléket. A bacont kisebb négyzet alakúra szeleteljük, úgyszintén a gépsonkát is.
Felaprítjuk a hagymát,apróra vágjuk a petrezselyemzöldet.
A gombák tönkjeit kiszedjük, felaprítjuk. A gombafejeket megsózzuk és félre tesszük.
Olajon elkezdjük hevíteni a bacont és a sonkát, rátesszük a lila hagymát, csipetnyi sót teszünk rá, majd az aprított gombát, együtt dinszteljük, végül meghintjük petrezselyemzölddel és őrölt borssal.
Átborítjuk egy tányérba és hozzáadjuk a joghurtot, a túrót, a krémsajtot, egy tojást,és az útifűmaghéjat. Jól összekeverjük. Kiolajazott tepsibe rakjuk a mellet, a gombafejeket.
A masszával megtöltjük a csirkemellet és a gombákat.180 fokos sütőbe tesszük, 10 perc sütés után lefóliázzuk és további 40-45 percig sütjük. Közben a zafttal 2-3 alkalommal meglocsoljuk.
Lereszeljük a trappistát, majd rátesszük a húsok és a gombák tetejére, ráteszünk egy paradicsomkarikát,petrezselymet és visszatoljuk a sütőbe ameddig a sajt ráolvad a tetejére.A gombafejekkel tálaljuk.