Hozzávalók:
Elkészítése:
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük és félpuhára pároljuk.
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk.
A hagymát eközben meghámozzuk, felaprítjuk, majd olajon üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst. Sóval, borssal ízesítjük és fehéredésig sütjük.
Egy nagyobb tepsit vagy hasonló sütőtálat kikenünk vajjal és megszórjuk kevés zsemlemorzsával.
Beletesszük sorban a karikára vágott burgonyát és megsózzuk. Erre kerülnek a brokkoli rózsák. Megöntözzük tejföllel és megszórjuk a friss fűszerekkel. Ráhalmozzuk a húst és betakarjuk a paradicsom karikákkal. Erre kerüljön még némi burgonya és tejföl, majd a reszelt sajttal gazdagon megszórjuk.
Ezután mehet az előmelegített sütőbe és 180 fokon addig sütjük, míg aranybarnára nem sül a teteje, kb 30 perc alatt.