Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet két darabra vágjuk és egy hegyes, éles kés segítségével középen hosszan bevágjuk. Ez lesz a töltelék helye.
Az apróra gombát megpároljuk a vajon a szerecsendióval, felöntjük tejszínnel, majd 10 perc főzés után levesszük a tűzről. Pár percig kevergetjük még, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot.
Az így elkészült tölteléket hagyjuk langyosra hűlni és úgy töltjük a csirkemellbe.
A megtöltött csirkemellet baconbe göngyöljük és kivajazott tepsibe tesszük.
180 °C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük lefedve, majd 40 percet sütjük hőlégkeveréssel. Időnként meglocsoljuk a saját levével, hogy ne száradjon ki!
Miután megsült hagyjuk teljesen kihűlni, utána szépen lehet szeletelni.
Jó étvágyat!