Hozzávalók:
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a darált húst.
Hozzáadjuk a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, öntünk alá 1 dl vizet. Lefedjük, és puhára főzzük.
Közben a rizst sós vízben készre főzzük.
A karfiolt rózsáira szedjük, a sárgarépát felkarikázzuk, a cukkinit felkockázzuk.
Sós vízben a karfiolt a répával együtt puhára főzzük, utolsó percekbe tesszük bele a cukkinit, majd az összes zöldséget leszűrjük.
Rizst olajjal kikent tepsibe öntjük, ráöntjük a húsragut, arra a leszűrt zöldségeket, rászórjuk a kukoricát.
Tejfölt elkeverjük a tojásokkal, ízlés szerint sózzuk, ráöntjük a zöldségekre, és előmelegített sütőben készre sütjük.