Hozzávalók:
A tetejére:
A tál kenéséhez:
Elkészítése:
A rizst sós vízben kifőzzük.
A bimbóskelt enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
A vöröshagymát apróra vágjuk.
A hagymát étolajon megpirítjuk, pirospaprikával meghintjük, pici vízzel felengjük, majd rátesszük a húst, ízlés szerint adunk hozzá borsot és puhára pároljuk.
A tejfölbe belekeverjük a tojásokat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Egy hőálló tálat vagy tepsit kivajazunk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. Rétegezzük a hozzávalókat: bimbóskel, erre rizs, húsos ragu, majd tejföllel meglocsoljuk. Addog folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
Arra figyeljünk, hogy a tetejére rizs kerüljön, majd végül tejföllel vastagon lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.