Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, majd felkockázzuk.
Az olajon fehéredésig pirítjuk, és amíg a csirke pirul megpucoljuk a hagymát és apróra vágjuk a paprikával együtt.
Amikor a csirke elkészült félre tesszük egy másik edénybe, és a visszamaradt olajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és belenyomjuk a fokhagymát (használhatunk fokhagyma granulátumot is).
Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük az alaplé egyharmadával. Visszarakjuk bele a csirkehúst, hozzáadjuk a rákot és a vegyes zöldséget, majd egy csipetnyi sáfrányt szórunk rá.
Körülbelül 15 percig főzzük, majd hozzáadjuk a rizst és felöntjük a maradék alaplével.
Jól összekeverjük, majd addig főzzük, amíg a rizs meg nem puhul. Ha véletlen hamarabb főné el a levét, akkor nyugodtan pótoljuk vízzel.
Amikor elkészült, megszórjuk petrezselyem zölddel, összekeverjük és tálaljuk.
Mielőtt tálaljuk, locsoljuk meg kis citromlével.