Hozzávalók:
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágjuk, utána 4-5 percig sós vízben főzzük.
Egy kerámiatálat vagy jénait kiolajazunk, zsemlemorzsával meghintünk és ebbe belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit (ha egy-két evőkanál főzőlé rákerül nem gond, csak sok ne legyen, mert akkor szétázik a krumpli).
Egy kanállal kis kupacokat rakunk a mascarponéból, rárakjuk a mozzarellát, rászórjuk a reszelt sajt felét.
Közepébe tesszük a pritamin paprikát, illetve ráteszünk néhány szál kakukkfű ágat.
180 fokos sütőben alsó-felső sütésen 15 percig sültjük (én ezt az adagot ennyi idő alatt sütöttem), majd rászórjuk a tetejére a zsemlemorzsával, pirospaprikával kevert reszelt permezán sajtkeveréket.
Ezt követően visszatoljuk a sütőbe, ropogósra sütjük, közben figyeljük, hogy nehogy megégjen (kb 5 percig sült).
Jó étvágyat!