Hozzávalók:
Lap: (30*40 cm-es tepsihez)
Krém:
Összeállításhoz:
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket a sóval kihabosítjuk. Fokozatosan hozzáadva a cukrot kemény habbá verjük. A habhoz adjuk hozzá a sárgákat, olajat és a vizet, majd jól elkeverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport és a kakaóport, majd hozzáadjuk a habhoz, óvatosan beleforgatjuk, anélkül, hogy a habot összetörnénk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a masszát beleöntjük, elegyengetjük, majd kb 20 percig sütjük. Ha langyosra hűlt, akkor lehúzzuk róla a papírt.
A krémhez kevés tejben csomómentesre keverjük a pudingporokat, majd sűsűre főzzük. Gyakran kevergetve kihűtjük. A szobahőmérsékletű margarint és teavajat kihabosítjuk a porcukorral alaposan, majd kis adagokban hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz.
A tejben elkeverjük a rumaromát.
A lapra rákenjük a karamellás krém felét. 2 piskótatallét összefogunk (így egy gömböt kapunk), majd belemártjuk a rumos tejbe és kitesszük vele a süteményt. Erre fog kerülni a maradék krém, amit szépen elegyengetünk.
Ízlés szerint megszórható a sütit teteje kókuszreszelékkel. Én most csokis krémből kis virágokat is készítettem rá.
Pár órára hűtőbe tesszük dermedni. Kb 4*4 cm-es darabokra vágva tálaljuk (így 48 db sütit kapunk).