Hozzávalók:
A tepsi kikenéséhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, hagyjuk felengedni, majd jól lecsepegtetjük.
A tésztát enyhén sós vízben, a megszokott módon megfőzzük, leöblítjük, leszűrjük.
A pudingporból a cukorral és a tejjel pudingot főzünk, a tűzről levéve beleforgatjuk a tésztát és a gyümölcsöt.
Kivajazott hőálló tálba-tepsibe halmozzuk, elegyengetjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját kihabosítjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, krémesre keverjük a túróval, végül beleforgatjuk a habot. A pudingos tésztára simítjuk.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt átsütjük.
Langyosan vagy teljesen kihűtve, kockákra vágva, gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok.
35×22 cm