Hozzávalók:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kevertem, hozzá adtam egyenként a vizet, a citromlét, majd a sütőporral elkevert diós, lisztes keveréket.
180 fokra melegített sütőben megsütöttem.
Porcukorral hintett nagy konyharuhára borítottam, a sütőpapírt lehúztam és feltekertem.
A konyharuhában hagytam kihűlni.
A tejet a cukorral és a pudingporral kikevertem, majd felfőztem és a csokoládét hozzákevertem.
Ezután kihűtöttem, majd a rumaromával és a vajjal habosra kevertem.
A tekercset kibontottam a konyharuhából, kiterítettem és a krémmel megkentem.
Újból feltekertem.
A csokoládét a vajja és a rumaromával gőz felett felolvasztottam, majd a süteményt bevontam.
Hűtőbe tettem dermedni. 1 óra múlva szeletelhető.
31×37 cm