Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk. A gombát is felszeleteljük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon a húst,a gombát ízlés szerint fűszerezve készre sütjük. Majd egy kissé kihűtjük.
A tojásokat felverjük,a tejföllel ,reszelt sajttal, petrezselyemzölddel ,1-2 ek. liszttel összekeverjük és hozzákeverjük a gombás húscsíkokhoz.
Az őzgerincet kiolajozzuk,morzsával megszórjuk,a sonka szeletekkel kibéleljük úgy,hogy mindkét felén a széleken túl lógjon.
Beleöntjük a csirkés masszát,egyenletesen elsimítjuk. A lelógó sonkát ráhajtjuk,még 2 szelettel befedjük.
Előmelegített sütőben megsütjük. Addig süssük,míg a sonka szép színt kap. (bacon szalonnával is készíthetjük)