Hozzávalók:
Rántáshoz:
Elkészítése:
A megtisztított húst apró kockára vágjuk a vöröshagymával együtt. Az olajban megdinszteljük a hagymát, majd a húst is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk.
Sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük. A babérlevelet is hozzáadjuk, majd felöntjük az erőlevessel.
Amikor a hús félig megpuhult (kb. 30 perc), akkor a leveshez adjuk a kockára vágott burgonyákat.
Amikor a hús és a burgonya is megpuhult, világos, petrezselymes rántást készítünk (az olajon megpirítjuk a lisztet, majd az apróra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, kevés vízzel felengedjük).
A tejföllel simára keverjük és besűrítjük vele a levest. Mustárral, citromlével enyhén savanykásra ízesítjük. Tálaláskor a kockákra vágott főtt tojásra merjük az ízletes levest.