Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára darált borssal, apróra vágott chilivel, fokhagyma porral. Ráöntjük az olajat és alaposan összeforgatjuk. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe, de ha módunk van rá előző nap is befűszerezhetjük a combokat.
A burgonyákat megtisztítjuk, kb. fél centinként legyezőszerűen bevagdossuk a burgonya háromnegyed részéig. A szalonnát és a kolbászt vékony szeletekre vágjuk és felváltva a burgonya bevágásaiba tesszük.
A csirkecombokat és a burgonyákat tepsibe tesszük, lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb 50-60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!