Hozzávalók:
A páchoz:
Elkészítése: A húst, a hagymát és a gombát körülbelül egyforma méretű kockákra vágjuk.
A pác hozzávalóit elkeverjük és beleforgatjuk a húsokat. Egy-két órát a hűtőben állni hagyjuk.
Ez idő alatt beáztatjuk a nyársakat. Később a nyársra fűzzük a hozzávalókat felváltva: hús, hagyma, szalonna, gomba és így tovább.
Alufóliába csomagoljuk a nyársakat és parázs felett grillrácson, néha átforgatva körülbelül 15 percig sütjük. Így a fóliában mindenhol átjárja a jóízű, kisülő zsiradék, majd levesszük a fóliát és megforgatva átpirítjuk még körülbelül 10 percig.
A hús így nem szárad ki, amikor szép pirosra sült, már tálalhatjuk is. Nem szükséges hozzá köret, de én egy finom salátával tálaltam.