Hozzávalók:
A krémhez:
A sziruphoz (a babapiskóta áztatásához):
Az összeállításhoz:
Elkészítése:
A krémhez villával összetörjük a málnát.
A fehér csokit gőz fölött megolvasztjuk. A habtejszínt felverjük.
Kézi robotgéppel összekeverjük a mascarponét az olvadt csokival és a barna cukorral, majd az egészet hozzáadjuk a tejszínhabhoz.
A végén az összetört málnát is belekeverjük a csokis tejszínes habba. Az áztatószirup hozzávalóit jól elkeverjük.
Egy tál aljába egy rétegnyit fektetünk a szirupba mártogatott babapiskótákból. Rákenünk egy réteget a csokis gyümölcskrémből, majd málnával megszórjuk. Addig folytatjuk ezt a rétegezést, míg a hozzávalók el nem fogynak.
Figyeljünk, hogy a végén csak krém kerüljön a beáztatott piskótákra.
Meghintjük kakaóporral és málnaszemekkel díszítjük. Hűtőbe tesszük 5-6 órára, de ha van rá lehetőség, akkor egy teljes éjszakára.
kb. 35×25 cm