Hozzávalók:
A töltelékhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A burgonyákat sós vízben megfőzzük, majd kihűtjük és lehúzzuk a héjukat.
Kettévágjuk őket, a közepüket kivájjuk, majd az alját egyenesre vágjuk.
A darált húst összekeverjük, a burgonya törlemelékkel, a finomra vágott hagymákkal és pépesre keverjük.
Fűszerezzük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a friss, aprított petrezselyem zöldet és a reszelt sajtot.
A krumplikat kiolajozott tepsibe sorakoztatjuk, majd megtöltljük őket és visszatesszük a tetejüket.
A tetejére a tejfölt a tojással kikeverjük, majd megkenjük vele a burgonyákat és megszórjuk reszelt sajttal.
Alufóliával betakarjuj, majd 250 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és 200 fokon 5-6 percig pirítjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!