Hozzávalók:
Elkészítése:
Megfőzzük a rizst és a brokkolit. A vöröshagymát apróra vágjuk.
A hagymát étolajon megpirítjuk, meghintjük pirospaparikával, majd egy pici vízzel felengedjük. Hozzáadjuk a húst, a paparikakrémet, kicsumázott paprikát és a paradicsom szeleteket. Sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk.
Egy nagy doboz tejfölbe belekeverjük a 2 tojást és ételízesítővel ízesítjük.
A tepsit kivajazzuk, majd rétegezzük bele a hozzávalókat.
Egy sor rizs, pörkölt, brokkoli, tojásos tejföl. Addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére rizs kerül, amit vastagon lekenünk tejföllel és meglocsoljuk folyékony margarinnal.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
20×30 cm