Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajt felszelem, kiklopfolom, besózom, és meghintem mindkét oldalát őrölt borssal.
Kókusz zsírt hevítek, és mindkét oldalát magas fokozaton megpirítom, kiszedem, és folytatom, amíg az összes husi sorra nem kerül. Csak annyi mehet egyszerre a serpenyőbe, ami egy rétegbe belefér.
Ha megsültek a husik, bekenem mindkét oldalukat kinyomott fokhagymával.
Szépen visszarakom őket, majd kb. 1dl. vízzel, fedő alatt puhára párolom, közben a megpucolt és hosszában felszelt cukkínit, és vastag szeletes sampionokat, só nélkül (azért nem sózom, hogy ne engedjenek levet) kókusz zsíron, magas lángon mindkét oldalon megsütöm gyorsan.
Az átpárolódott husikra rárakom a felszelt mozarella szeleteket, és ráöntöm a tejszínt, kicsit átmozgatom, hogy elkeveredjen. Kevés majoránnával meghintem, és fedő alatt 5 percig összeérlelem az ízeket. A sült zöldségekkel együtt kerül az asztalra. Egy tál salátával kínálom
Valóban kevés majoránnát teszek csak, azért, hogy hagyjam a fokhagymát és a bors ízét dominálni, amit a tejszín selymessége csak kiemel!
Jó étvágyat kíván Neked Keszi Ildikó Testszerviz Tanácsadó!
Ha szeretnél még több egészséges étel receptet, és még annak is örülnél ha fogynál, keress itt, ha lájkolod oldalam, sok jó infót fogsz kapni.
https://www.facebook.com/Keszi-Ildik%C3%B3-Testszerviz-Tan%C3%A1csad%C3%B3-257366541319847/?fref=nf