Hozzávalók:
Elkészítése:
A narancsokat meghámozzuk, kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. Folpackkal kibélelünk egy tálat (nekünk 2,5 l tál), majd az alját és az oldalát kirakjuk a narancskarikákkal, és elkészítjük a túrós-joghurtos tölteléket.
A habtejszínt felverjük a vaníliás cukorral, a túrót összekeverjük a joghurtokkal és a 6 kanál cukorral, és óvatosan összekeverjük a felvert habtejszínnel.
A zselatint 1 dl forró vízben feloldjuk, majd összekeverjük a túrós masszával.
A piskótákat 1 narancs kifacsart levében megmártjuk, a túrós massza egy harmadát óvatosan ráöntjük a narancskarikákra, erre rárakjuk a mártogatott piskótákat, banánszeletekkel borítjuk, majd ezt megismételjük még egyszer.
Az utolsó harmad túrós masszát áztatott piskótával rakjuk ki (ami majd a sütemény alja lesz), lezárjuk folpackkal, és minimum 5 órára a hűtő alsó részébe dugjuk.
Ha alaposan lehűlt, tányér segítségével kiborítjuk a tálból, eltávolítjuk a folpackot.