Hozzávalók:
Krém:
Hab:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a mézet a vajjal gőz fölött felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni.
Egy robotgép táljába öntjük a szódabikarbónával elkevert lisztet, a cukrot, a sót, a tojásokat, a mézes vajat és a vanília aromát, majd a géppel tésztát gyúrunk belőle.
Kettéosztjuk és vékonyra nyújtjuk, majd sütőlapon, vagy egy tepsi hátulján, sütőpapíron megsütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd az egyik lapot kockákra vágjuk.
A krémhez a pudingport a liszttel és egy kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat. Hozzáöntjük a maradék tejhez, majd sűrű krémmé főzzük és kihűtjük.
A vajat a poruckorral és a vanília aromával habosra keverjük, majd kis adagokban a főtt krémhez adjuk.
Megkenjük az alsó lapot a krémmel, majd a cukorral felverjük a habtejszínt és a krémre kenjük.
Ráhelyezzük a felkockázott lapokat, egy picit lenyomkodjuk, megszórjuk procukorral és betesszük a hűtőbe.
Egy éjszakát állni hagyjuk.