Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Meggyes réteghez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra kevertem a cukorral,hozzászitáltam a lisztet és a sütőport.
Belekevertem az ételfestéket és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.
80 fokon kb.20-25perc alatt megsütöttem.(sütőfüggő)
A túrót összekevertem a mascarponéval,cukorral a reszelt citromhéjjal, a zselatinnal és a kemény habbá vert tejszínnel.
Amikor a piskóta kihűl,rákentem a krémet és betettem a hűtőbe.
A meggyet kimagoztam, egy pici vízzel feltettem főni, tettem bele cukrot,fahéjat,rumot(ízlés szerint).
A 2 ek keményítőt feloldottam 1dl vízben és hozzáöntöttem a meggyhez és sűrűre főztem.
Amikor kihűlt rákentem a krémre, majd visszatettem a hűtőbe amíg az is megdermed.
25×35 cm