Hozzávalók:
Elkészítése:
Először készítsük el a tölteléket. Ehhez a puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát.
Sózzuk borsozzuk majd jól keverjük össze. Folpack fóliában hengerré formázzuk, ezután tegyük a hűtőbe, így később szeletelhető lesz.
A csirkemelleket jól megmossuk, megszárítjuk majd kisebb zsebeket vágunk rá.
Ezekbe a mélyedésekbe helyezzük a vajdarabokat. Jöhet a panírozás a megszokott módon.
Érdemes a zsebeket fogvájóval összetűzni, így a vaj nem tud kicsúszni belőle. Forró olajban kezdjük el a sütést.
A húsokat minden oldalukon süssük néhány percig, amíg a panír szép piros színt kap.
Ezután helyezzük a csirkemelleket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben süssük fél órán keresztül. Burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.