Hozzávalók:
Tésztához:
Sárga krémhez:
Csokis krém:
A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk. A fehérjét nem kell habbá verni! Zsírozott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben, 175 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. (Tűpróbával ellenőrizzük.) Ha a tészta megsült akkor a tepsiben hagyjuk kihűlni és itt is töltjük meg.
A sárga krémhez a pudingot a sárgákkal, és 10 dkg cukorral felfőzzük. A margarint a maradék cukorral habosra keverjük és a sárga masszához adjuk. Az egészet jó alaposan összedolgozzuk.
A csokis krémhez a pudingot tejjel sűrűre főzzük és belekeverjük az olvasztott csokoládét, majd ezt jól felfőzzük és hűlni hagyjuk. A margarint 10 dkg cukorral habosra keverjük, majd a pudinghoz dolgozzuk.
A tepsiben kihűlt tésztát megkenjük az összes sárga krémmel,ezután befedjük a háztartási keksszel,majd erre egyenletesen rásimítjuk a csokoládés krémet,és kókuszreszelékkel szórjuk. Hideg helyen tároljuk,és másnap vizes késsel kockára szeleteljük.