Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát forró vízbe áztatjuk 25-30 percre.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a csirkemellel együtt vékony csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és szárnyas fűszerkeverékkel.
Ráöntjük az olíva olajat, átforgatjuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.
A csirkemellet serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük. A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket is.
Visszatesszük a csirkét, ráöntjük a szója szószt, összekeverjük a zöldségekkel, ízesítjük, ha szükséges.
Köretnek üvegtésztát készítettem mellé.
A tésztát nem főztem, csak forró vízbe áztattam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!