Hozzávalók:
Elkészítése:
Készítsd elő a zöldségeket, mosd meg a paradicsomot és az avokádót pucold meg. Pucold meg a hagymát is és készítsd elő a koriander zöldjét.
A zöldségeket vágd akkorára, hogy az aprítóba be tudd rakni.
Tedd aprítóba a hagymát, majd tedd hozzá a paradicsomot és az avokádót a fűszerekkel együtt.
A végén add hozzá a lime-ot és a sót is.
Ha nem közvetlenül elkészítés után fogyasztod, az avokádot magját helyezd a keverékre, mert megakadályozza a barnulást.
Az egyik legnépszerűbb avokádóból készült étel a quacamole, ami valójában egy mexikóból származó szósz, mártás.
Mára szinte az egész világon elterjedt és szívesen fogyasztják ropogtatni valók, rágcsálni valók mellé (kukorica chips vagy akár nyers zöldségekkel).