Hozzávalók:
Elkészítése:
Mosd meg a tököt és hámozd meg, majd vágd 2,5 cm-es kockákra. Felvágva kb 4 csésze tökre lesz szükséged.
Melegíts fel egy edényt közepes lángon, add hozzá a ghít és utána köményt, a mustármagot és a hinget
Egy pillanat alatt, ahogy a magok kipattognak add hozzá a curry levelet, kurkumát, a chilit és keverd hozzá a felkockázott tököt. sózd meg és add hozzá a vizet. Jól keverd össze és tegyél rá egy fedőt – annyira, hogy maradjon egy kis rész ahol a gőz el tud távozni.
Majd tedd takarékra a lángot.
Főzd, amíg meg nem puhul (kb 25 perc).
Rizzsel vagy chapatival tálalhatod.
Ez egy nagyon egyszerű, párolt subji és a fűszerezésének köszönhetően nagyon ízletes is. Az állaga nagyon puha, omlós.