Hozzávalók:
1 bögre = 2,5 dl
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverem a cukorral, majd hozzáadom a többi hozzávalót, kivéve a citrom levet és robotgéppel simára keverem.
A tojásfehérjék habját félig felverem, hozzáadom a szűrt citrom levet és kemény habbá verem, óvatosan beforgatom a masszába.
Egy 20 x 30 cm -es sütőpapíros tepsibe öntöm, 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütőm, majd hagyom kihűlni.
A tejben megfőzöm a pudingokat, és még melegen belekeverem a cukrot, a fahéjat, az eszenciát, és a margarint.
A tészta tetejére simítom és kirakom szederrel. Mehet a hűtőbe dermedni, majd szeletelem, és kínálom.
Más gyümölcsöt is tehetünk a tetejére, és aki édesebben szereti az tegyen bele több cukrot.