Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat összekeverjük a cukorral, felforraljuk és folytonos kevergetés mellett lassú tűzön 10-12 percig főzzük.
A tűzről levéve belekeverjük a darabokra vágott margarint, majd legvégül a kisebb adagokban a darált diót. Közben figyelni kell, nehogy kemény legyen a töltelék.
Könnyen keverhető, puhább állagú diós krémet kell készíteni.
Gondolatban 4 felé osztjuk a krémet és egy tálcára téve megtöltjük vele az ostyalapokat.
Az ét tortabevonót 1 evőkanál vízzel gőz fölött felolvasztjuk és még forrón megkenjük vele a legfelső ostyát.
Díszítésként megszórjuk a csokit egy kevés darált dióval.
Hűtőszekrénybe tesszük, max. 1 óra múlva megdermed a krém és máris fogyasztható!