Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelék:
Elkészítése:
Minden hozzávalót robotgéppel csomómentesre keverünk. Félretesszük pihenni fél-1 órát. Ha nagyon besűrűsödik, akkor egy kevés vízzel hígítsuk, majd süssük ki.
A csirkemájat megmossuk, szárazra töröljük és csíkokra szeleteljük. A csiperkegombát meghámozzuk, a tönkjét kivágjuk, megmossuk és szintén feldaraboljuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk és egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a darabolt gombát, majd végül a csirkemájat is. Sózzuk, borsozzuk és 15-20 perc alatt készre főzzük.
Az elkészített palacsintákba töltjük a májas ragut, feltekerjük, az oldalát behajtjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki. Bepanírozzuk és forró olajban pár perc alatt kisütjük.
Burgonyapürével, tejföllel tálaljuk.