Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet kisebb-nagyobb szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalukon az összekevert fűszerekkel befűszerezzük: só, bors, szárnyas fűszer.
Fűszerezés után 3 evőkanálnyi olívaolajjal meglocsoljuk a húst, összekeverjük, majd néhány órára betesszük a hűtőbe pácolódni( mivel csirkéről van szó, ezért fél óra-óra is elég, hogy átjárja a fűszer).
Egy tepsibe/edénybe beletesszük a hús felét, majd rámorzsolunk feta sajtot, reszelünk rá trappista sajtot, paradicsomkarikákat helyezünk rá és a tetejére tesszük a maradék húst. A tetejét baconnel borítjuk.
1 órán keresztül 180 °C-os (légkeveréses) sütőben alufóliával lefedve sütjük, majd alufólia nélkül további 5-10 percig.
Hasábburgonyával tálaljuk.