Hozzávalók a csirkéhez:
Hozzávalók a zöldségekhez:
Elkészítése:
A felkockázott, befűszerezett csirkét olaj és kókuszzsír keverékén fehéredésig pirítjuk, majd öntünk alá kevés vizet és fedő alatt pároljuk egy kicsit.
Ha puhul, levesszük a tetőt és hagyjuk elpárologni a víz nagy részét. Ízlés szerint még fűszerezhetjük. Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a mézet és pár perc alatt készre pirítjuk.
A csirkét áttesszük egy másik edénybe és ugyanabban a serpenyőben megsütjük a zöldségeket is.
Marad egy kis olaj és fűszer a serpenyőben, de a zöldségeket külön fűszerezzük. Illetve önthetünk még kevés olajat a serpenyőbe.
A felaprózott hagymát amíg dinszteljük, addig fűszerezve állni hagyjuk a felkockázott zöldségeket. Majd azt is a hagymához adjuk, összeforgatjuk.
Amikor pirulnak a zöldségek, mézzel meglocsoljuk és még néhány percig sütögetjük.