Hozzávalók a tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Díszítés:
Elkészítése:
A 6 tojás sárgáját 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet.
A jól eldolgozott masszát négyzet alakú, közepes méretű tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük.
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet.
Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding beletesszük a margarint és csomómentesre kavarjuk.
A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk. A kihűlt piskóta lapra rákenjük a kihűlt vanília krémet.
A habtejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és robotgéppel kemény habbá verjük, majd ezt ráhalmozzuk a vanília krém tetejére.
A süteményt csokidarával díszítjük.