Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztához 40 dkg lisztet, 1 ek kakaóport, 15 dkg kristálycukrot, 1 csomag sütőport, 20 dkg margarint és 1 tojást összegyúrunk, majd két egyenlő részre vesszük, kinyújtjuk és lisztezett tepsi hátán megsütjük őket.
A krémhez a pudingot megfőzzük 8 dl tejben, majd még melegen belekeverünk 15 dkg kristálycukrot és kihűtjük a krémet.
Ha kihűlt a krém hozzáadunk 20 dkg margarint, az aromát és habosra keverjük.
A kész krémhez hozzáadjuk a magozott meggyet és óvatosan összekeverjük.
A kerek babapiskótát a krémbe keverjük és pár percig hagyjuk, hogy a piskóta megszívja magát.
Ezután az egyik barna lapot egy mélyebb tepsibe tesszük, rákenjük a krémet, majd befedjük a másik lappal.
A mázhoz a csokit kevés tejjel felolvasztjuk és ezzel bevonjuk a sütemény tetejét.
Tálaláskor meggyel díszíthetjük.