Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Elkészítése:
Piskóta: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a cukrot apránként adagoljuk hozzá, majd a tojások sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéhez adjuk a lisztet, tojássárgáját és a sütőport. Óvatosan csomómentesre keverjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amint kihűlt gesztenyemasszát krumplinyomón át nyomunk, meg kenjük vele a
piskótatésztát.
Krém:
2 Csomag pudingporból és 1 liter tejből pudingot készítünk,
1 csomag mazsolát leforrázzuk, 5 percig áztatjuk benne, majd a mazsolát bele keverjük a forró pudingba.
A kuglófformát hidegvízzel kiöblítjük, és a pudingot beleöntjük.
2 órát a hűtőbe pihentetjük.
Amikor kihűlt a puding, ráborítjuk a gesztenyés piskótára és óvatosan leemeljük a formát, majd tejszínhabbal díszítjük. Jó étvágyat hozzá. :)
Sztori: Ajándékba kaptam egy kuglófformát és valamire szeretem volna használni.:) A kuglófért nem rajongunk.:)